Sista onsdan i juli

Morgonen bjöd på en obehaglig överraskning. När jag satt på husbilstoan tittade jag ner på golvet och mina fötter… och det kryllade av myror 🐜 🐜🐜 Det gick inte att få ut dem så jag fick ta duschslangen och spola ner dem i gråvattentanken. Förmodligen har flygmyror tagit sig in via takluckan och sen tappat sina vingar…

Efter mer vanliga morgonsysslor åkte jag med sonen och hans familj upp till Roslagen. Det var sista chansen för mig att träffa föräldrarna innan jag börjar jobba och det var två år sen min son med familj träffade dem pga covid.

(null)
Vi stannade till på Coop Norrtälje och handlade lite. Utanför står en DC3. När jag var barn stod den i societetsparken och var fik och kondis, men hälsovårdsmyndigheten stängde den så småningom.

(null)
Att klippa gräs är kul, tycker William

(null)
Mamma och jag var iväg till Gräddö och handlade, sen köpte vi pizza på Gräddö pizzeria 😋🍕

När det var dax för nästa vovvenad gick vi ner till Lågarö brygga. Sonen hade med sig metspön och raskt fick han upp en mindre och en stor aborre. Vi hade önskat oss några fler men vi har tvugna att ge oss när klockan passerade halv åtta 🕢 

(null)
(null)      
(null)

Efter jordgubbar och glass gav vi oss av hemåt, trötta och nöjda 🍓 Blixtar lyste upp de sista milen hem men hemma hade regnet dragit över så sistanaden kunde vi gå torrskodda, jag och hundarna. Nu är fisken rensad och alla sover utom sonen och jag. Jag tror jag ska ändra på det och släpa ner mina två trötta troll till husbilen.

🎣 Godnatt världen 🍕🍓




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0