Oj đŸ’„

Inte mycket att sĂ€ga om dagen. OmvĂ€xlande legat i solstolen och nĂ€r vĂ€rmen fĂ„tt hjĂ€rnan att koka har jag legat inne under ACn och en filt. Äntligen lĂ€ste jag ut Falkens döttrar, den Ă„ttonde delen i Stafettserien SlĂ€kten. De första sju delarna har varit superbra, men denna Ă„ttonde del var rörig och jag har tappat fokus flera gĂ„nger sĂ„ den har blivit liggande i perioder vilket gjort det Ă€nnu svĂ„rare att fĂ„ sammanhang. Men ryggen Ă€r bĂ€ttre. Jag har gjort som jag brukar, jag tar tvĂ„ Alvedon och en Ipren tre gĂ„nger om dagen. Vilar, hĂ„ller ryggen varm och rör mig med jĂ€mna mellanrum.
 
Du milde sÄ svetten rinner
HjÀrnan fÄr kortis och brinner
ett vÄtfuktigt omslag
om kroppen tar famntag
inget levande undan den hinner 
 
Men jag har varit busig oxĂ„ och stoppat i mig mĂ€ngder av choklad đŸ«đŸ˜‹

 
... och min nya profilbild pĂ„ Facebook har blivit haiku-diktad av en kompis 😍

”Se - dĂ€r badar hon
i den runda bilden fylld
av sommarvatten”

 


Efter slutlÀsning av boken har tv-kvÀllen bestÄtt i tvÄ avsnitt av Sommaren med slÀkten och dokumentÀren om Britney Spears. Jag har verkligen Àndrat uppfattning om henne. Vilken kvinna de visat! Jag mÄste verkligen bli bÀttre pÄ att inte dra förhastade slutsatser. Det finns alltid vÀldigt mÄnga sidor av saker och ting, för att inte glömma de kulturella aspekterna och genusperspektivet.
 
Med dessa insikter jag Ă€nnu en gĂ„ng fĂ„tt gick jag ut i Ă„rets kortaste natt för en sista kissenad med grabbarna. FortsĂ€tter titta pĂ„ dokumentĂ€ren om Des, Englands vĂ€rsta seriemördare 😰
 Slötittar TV
Klockan Àr över midnatt
Jag Àr inte trött
 
Godnatt vÀrlden
🍃đŸŒș🍃đŸŒș🍃đŸŒș🍃

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0