Vad gör man när temperaturen överskrider 30 grader?

Först en liten kvälls-haiku från igår... 😄

Vildsvin på gärdet!
Stora, otäcka… och jag
springer som attan

Och ja,  jag tycker att det är lite för varmt. Både hundar och fågel har fått vara inne idag för ute-tempen nosade på 40 grader när det var som varmast och luftfuktigheten hög. 27-28 grader inomhus har varit rena rama Arktis efter promenaderna 🥶
 
Utslagna hundar
Människan svettas floder
Trettiofem grader 🥵
 
Idag hade jag inget inbokat så jag har fått svettas i lugn och ro, men för att inte kasta bort en värdefull dag så gick jag en liten utbildning på nätet. Ingen rocket science, mest common sense, men ändå. Agria erbjöd en hundägarcertifiering för 249,50 och lite lagom-plugg tyckte jag var en ypperlig sysselsättning i flykten från värmen. Ett enda delprov (det var 18 lektioner med delprov efter varje) fick jag göra om och det var för jag inte läste svarsalternativen tillräckligt noga. Jag tyckte att valpar oxå måste ha motion, men man ska alltså inte aktivt motionera valpar. I övrigt är jag nöjd med att ha alla rätt på historia, anatomi, sjukdom, lagar och skötsel. 
 
Det är svårt att va
ödmjuk när man vet att man
helt enkelt är bäst 😉

 
När maken kom hem packade vi ihop oss. Lite sängkläder, badkläder och han hade köpt varmrökt lax och potatissallad. Kvällen har spenderats i båten 🛥  Inte alls dumt bortsett från den myggrika kvällspromenaden.
 
 
Bryggseglargänget önskar er en god natt 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0