Camping i Järna

Idag har vi hämtat vår nya husbil. Den är ca 1.40 cm längre än vår förra och den ytan gör mycket! Det tog en stund att skriva alla papper och gå igenom husbilen mm, sen åkte vi via Tumbo och köpte nytt campingjord och en markismatta att ha utanför husbilsdörren. Nästa anhalt var hemma för att packa ihop djur och det vi behövde för en minicamping på makens jobb. Han lastade ur förra husbilens "porslin", sängkläder och övrigt privat husbilsinnehåll på jobbet medan han städade och putsade den innan vi körde den till husbils/vagnsfirman i Västerås i lördags. Nu ville vi provcampa samtidigt som vi i lugn och ro kan börja plocka in och göra oss hemmastadda. Dessutom har det visat sig bli en jättebra invänjningsperiod för djuren. Bamse är kolugn som vanligt, men Rambo är spattig och Ragnar nervös.
 
Killarna kollar omgivningarna 👀 
 
Det känns lite som Kalle Anka, Musse och Långbens camping på julafton 😅
 
Vi har haft en rätt mysig kväll. Vi började med en promenad till centrum för att köpa mjölk, ost och glass...
 
Lite Ahlgrens bilar över de här ... 🤔
 
Solnedgång över Lantmännens 🌱 
 
Till middag blev det uppvärmda lax/potatismosplättar i personalköket där det finns micro, sen diskade jag ca hälften av "porslinet", som får stå på tork på köksbordet under natten, medan maken bäddade i husbilen.
 

Efter välförättat värv unnade vi oss en stor portion glass. Innan vi gick på kvällsprommis kollade maken att pannorna skötte sig. Det har varit nåt planerat stopp och bränslebyte och sånt och maken har beredskap så det är perfekt att kunna förena nytta med nöje 😇
 
Känns gött å kunna hjälpa maken att jobba

Jag har gått och lagt mig. Maken sitter kvar inne i kontrollrummet en stund till.
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0