Dax att grubbla lite igen då...

Vaknade vid sex i husbilen och somnade inte om efter det. Maken gick upp kvart i sju och klev in på jobbet. Jag gick upp vid åtta och tog hundarna på morgonpromenad innan frukost i personalköket. 

 
Sen fick maken så mycket att göra så jag tog med mig alla djur och åkte hem. Efter en promenad till gav jag mig tid att grubbla en stund. För ett par dagar sen fick jag veta att min yngsta faster inte hade långt kvar och precis när jag kom hem fick jag dödsbeskedet av mamma. Vi har inte haft så mycket kontakt på kanske 30 år, men setts på högtider och hon var ändå min faster. Hon har varit dålig ett tag men inte trodde väl nån för en vecka sen att hon inte skulle leva länge än... Jag slog på Tvn och försjönk i stickningen och mina egna tankar. 
 
Lilla My blev klar. Nu är jag inne på hälen 🧦 
 
Maken ringde och undrade om jag ville komma tillbaka till jobbet och sova i husbilen. Han fick jobba över och jag tog ju hem all mat jag lagat för tre dagars camping. Det lät som en bra idé, så jag kokade makaroner till korv stroganoffen, gav hundarna mat och tog ut dem en sväng innan jag åkte. Jag värmde maten i köket men vi åt i kontrollrummet för det var fullt ös.
 
Jag har koll på maken som springer på pannorna 💨 

Jag satt och stickade medan maken körde pannor, vi åt lite glass och sen gick jag ut kvällsnaden vid 22-tiden. Lite avbrott från en annars rätt enformig vardag.
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0