Seg

Fy vad jag har varit seg idag. Oxå. Precis som igår. Ändå sov jag bra inatt och nästan 10 timmar. Antar att det är den där berömda vårtröttheten som börjar märkas nu när solen känns varm, så det är bara att tacka och ta emot 🙏 Men jag har iallafall tagit mig i kragen flera gånger och fått lite uträttat!
 
Först tog jag mig i kragen och åkte in till Strängnäs för att handla lite. Tänkte förbereda lasagne och köttfärssås till imorgon samt prov-baka bars.
 
Efter lunch tog jag mig i kragen och arrangerade disktrasorna på sovrumsgolvet där ljuset var bra nog för att få en snygg bild till framsidan på min bok... vilket tog längre tid och mer energi än jag förväntat mig... men tillslut kunde jag skicka iväg bild, titelförslag och text till baksidan som de bett om. Det lät som de skulle börja jobba med "EN LITEN BOK OM DISKTRASOR" i veckan 🤞
 
 
Efter att ha skickat mailet med text och bild till förlaget fick jag ta mig ordentligt i kragen. Tänkte fuska med en kort vovvenad men krag-tagandet bidrog till drygt 2,5 km i någorlunda raskt tempo. Jag vill så gärna få upp konditionen igen till sommaren och gå ner de där 2-3 kilona jag lagt på mig under vinterns stillasittande. 
 
Efter en kort flås-paus i fåtöljen lagade jag till en jätte-portion köttfärssås samt spaghetti för två till middag åt mig och maken. När såsen puttrade blandade och mixade jag ingredienserna till barsen. 3/4 av köttfärssåsen står nu i kylen tillsammans med barsen. Såsen kommer att bli 3 portioner köttfärssås med spaghetti imorgon samt en form lasagne. 4 bars får maken ta till jobbet, 5 bars spar vi och en har jag ätit upp. Det här receptet vill jag göra igen och testa med olika nötter och torkade frukter 🌰 🍇  
 
Havregryn, solroskärnor, pumpafrön, tranbär, honung, ägg och 70%-ig choklad 🌻 🎃 🍯 🥚🍫 
 
Softar med stickorna och Lyckoviken 🧶 Får se hur länge jag sitter uppe men nu ska telefonen laddas 📞 
 
God natt 💤 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0