Vårdagjämning + 1

Det kändes verkligen på prom 3 att dagarna är så mycket längre än för bara en månad sen. Tredjenaden gick ut den "vanliga" svängen mot skogen vid 18-tiden och det var ff ljust. Så skönt!
 
Men dagen började i husbilen som står uppställd på makens jobb i Järna. Han tog en kort sväng med hundarna tidigt och sen åt vi frukost tillsammans i personalköket innan han åkte till kollegan och jobbade med deras badrum. Hundarna och jag gick ner i husbilen och vilade en stund, men sömnen ville inte infinna sig, trots att jag inte kunde sova nåt vidare inatt heller...
 
 
Strax före 11 ställde jag in och arrangerade all nydiskad disk i husbilsköket. Förmodligen kommer vi arrangera om det några gånger under vägs gång men jag tror vi har en bra början nu. Sen gick hundarna och jag långpromenad och åkte hem. Unnade mig lunch på Mc - Garlic & bacon och Mocca Frappé. 

Väl hemma såg jag tre avsnitt om Försäkringskassan av Uppdrag Granskning. Mycket av den stress de orsakar har jag mött i mitt jobb, nu fick jag en bättre bakgrund till handhavandet oxå. Sjukt!
 
Hoppsan! Var tog människan vägen i förbättringsarbetet?
 
Kvällen har ägnats åt Tv och stickor. Tunna Blå Linjen och branden i Notre Dame. Jösses vad trött jag är!
 

Första Lill My-sockan klar. Fästa trådar och piffet kvar 😃
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0