17 maj

Vissa sena kvällar går det inte att skriva blogg. Antar att de pysslar med uppdateringar eller nåt... 
 
I helgen bestämde jag mig för att ta Bamse till veterinären. Inget akut men han morrade åt mig när jag torkade magen efter en regnig promenad. Han står ibland länge och försöker pressa ut droppar som inte kommer och vid sista snön kissade han blod, bara en gång som jag såg men då upplevde jag inte att han hade besvär. Nu kändes det som att vi behövde göra en check iallafall. Grannen rekommenderade en veterinär i Säby så jag kontaktade henne på morgonen. Vi fick tid kvart i två.
 
Känns som jag kan vänja mig vid små praktiker inrymda i lador. Det är ett helt annat tonläge och man blir så trevligt bemött.
 
Rambo blev kvar i bilen medan Bamse fick finna sig i att bli klämd på och ultraljudad. Som jag misstänkte hade han stenar i blåsan, men ömmade även över vänster njure och hade små förkalkningar i båda njurarna. Det är tydligen vanligt när de blir äldre... Han ska nu stå på urinstenslösande foder samt antibiotika några dagar. Vi gick en promenad i de fina omgivningarna, sen åkte vi via AniCura för att köpa fodret och sen till apoteket. Det blev inte så mycket mer än så. Nässelsoppa och våfflor till middag 🧇 
 
En ny dag rusar fram. Förbereder morgondagen ➡️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0