2:a maj 🌞

Det gick inte att publicera nĂ„n blogg igĂ„rkvĂ€ll. Jag blev bara utkastad hela tiden. Nytt försök nu 😃

 
Det skulle ju inte bli nĂ„t vidare vĂ€der igĂ„r sa prognosen, men det blev en toppen-söndag! Vi vaknade till ett soligt Ljusterö efter en god nattsömn i husbilen. Maken tog morgonpromenaden och jag fixade resten. Sen tillbringade jag större delen av dagen pĂ„ uteplatsen i solen med stickor och virknĂ„l đŸ§¶
 
Jag fick klart alla trasor jag föresatt mig under helgen utom smileyn. SjÀlva trasan stickade jag klart i bilen pÄ vÀg hem sÄ nu det Àr bara ögon, mun och montering kvar. Kanten pÄ viruset vill jag ha mörkblÄtt garn till men det hade jag inte med mig sÄ den la jag Ät sidan.

Maken hjÀlpte till med smÄ snickeri-arbeten mellan lunch och fika, resten av promenaderna tog vi tillsammans.
 
 
Thyra fyllde 12 Är och jag ringde och grattade henne nÀr vi satt pÄ utkiksberget. SvÄrt att fatta att barnbarnen blir stora sÄ fort! 
 
12 timmar respektive 12 Ă„r 💝
 
Eftersom vĂ€derappen sa att det regnade hemma blev vi kvar och mös i solen. Vi blev bjudna pĂ„ middag och satte oss dĂ€refter lite motvilligt i bilen och Ă„kte hem. AlltsĂ„, det kommer förmodligen regna och snöa pĂ„ Ljusterö oxĂ„ i veckan, men det kĂ€nns inte sĂ„ nĂ€r man lĂ€mnar i fullt solsken 🌞 
 
En ny dag har börjat. Husbilsdisken stÄr i hetvatten i diskhon, tvÀttmaskinen snurrar och jag har gjort en plan för dagen. 

💘 Carpe Diem 💘

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0