Fundeleringar đŸ€”

Nu har jag haft nĂ„gra deppiga och eftertĂ€nksamma dagar sen senast. AlltsĂ„, att fĂ„ grina hejdlöst och ljudligt, att tillĂ„ta sig kĂ€nna sorg, bitterhet, ilska och strĂ„k av hĂ€mndbegĂ€r Ă€r underskattat, det Ă€r sĂ„ befriande! Jag tĂ€nker att det Ă€r synd att vi Ă€r sĂ„ konfliktrĂ€dda i Sverige. Ibland nĂ€r jag sitter och handarbetar fĂ„r Tvn stĂ„ pĂ„ som sĂ€llskap, och man fĂ„r tycka vad man vill om amerikanska sĂ„por, men de har ett helt annat tilltal. Det Ă€r rakt pĂ„, pang bom đŸ’„ sen Ă€r saken antingen löst eller sĂ„ har krig utbrutit. Vi har ju vĂ„r tradition i Sverige att vara stolta och inte visa att saker och ting berör oss, vi hĂ„ller masken, och det Ă€ter ju upp en till slut. Och det skapar rykten, skitsnack och osĂ€kerhet. Hursomhelst sĂ„ Ă€r kris i min vĂ€rld utveckling, och nĂ€r jag nu kravlar mig upp ur mitt svarta hĂ„l kĂ€nner jag mig bĂ„de befriad och starkare Ă€n förut. 
 
Jag fÄr en idé, skaffar inspiration för genomförandet pÄ
nĂ€tet och ritar sen eget mönster sĂ„ det passar min idĂ© 💡 
 
Mellan grÄtattackerna och samtal med bra mÀnniskor har jag handarbetat och varit pÄ kalas. Mitt fjÀrde barnbarn fyller sex Är idag och igÄr firade vi henne och hennes lillasyster som fyllde i mars, vars kalas fick stÀllas in pga vÀdret.
 
Hembakade subway cookies. SĂ„ goda đŸȘ 
 
Jag tĂ€nker att dagen fĂ„r gĂ„ med stickor, virk- och broderinĂ„l. Före midsommar hĂ€nger nĂ„gra av mina knypplingar i Knyppelpinnarnas bidrag pĂ„ Spetsmuseets trĂ€dgĂ„rdsutstĂ€llning i Vadstena och minst ett broderi Ă€r inskickat till svenska kyrkans broderitĂ€vling. Om tvĂ„ veckor hĂ€nger mina disktrasor pĂ„ Multeum i StrĂ€ngnĂ€s och inom kort lĂ€ggs karta till konstpromenaden (konstslingan) ut pĂ„ kommunens hemsida dĂ€r mina disktrasor  finns som punkt 1 pĂ„ promenaden. Maken har önskat sig en badrumsmatta i BrynĂ€sfĂ€rgerna och ett par sockor till en kompis ligger i pipeline... Och imorse fick jag besked om att min bok Ă€r klar och berĂ€knad leverans Ă€r pĂ„ fredag 🙌🙌🙌 sĂ„ nu kan jag börja noja över att den Ă€r skitdĂ„lig đŸ˜‚đŸ˜©
 
 
Och om vĂ€dret tillĂ„ter ska jag kula pĂ„ lördag đŸŽ”

💘 Let this week begin 💘

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0