May the 4th be with you

Glömde ställa väckarklockan ⏰ imorse men det gjorde inget. Disken får stå till imorgon och jag kom lite senare än jag tänkt upp till Roslagen 🌹 ... och vad gör det? Inte ett skvatt! Idag hade vi inga tider att passa. Jag gick vovvenad ner till sjön som vanligt, men sen ville inte hundarna gå skogsvägen till brevlådan för de skulle minsann upp till mormor och morfar för att tigga gotta. 

Nu börjar "sjön" se sommarvarm ut, men skenet bedrar!
 
Medan hundarna skämdes bort med ostsmörgås och vi satt och pratade ringde min äldsta dotter och grattade pappa i efterskott. Att kunna ringa videosamtal i dessa pandemitider är fantastiskt! Men nu har mina föräldrar fått andra sprutan så snart ska de kunna få börja träffa barnbarnen och barnbarnsbarnen på riktigt igen. 

 
Jag tillbringade en timme ute i solen med pappa. Det finns så mycket att prata om, om hans år i Kongo, om släkten i England, om tåstrumpor och småfåglar... sen hjälpte jag mamma att städa kylen och plantera om blommor innan vi gick till brevlådan och hämtade posten. 

 
Tiden går fort när man har kul och jag insåg att det var bäst att börja med middagen när klockan passerat fem 🕔 Idag blev det kållåda och istället för tårta hade jag förberett en smulpaj med hallon och blåbär. Det blev en smarrig avslutning på eftermiddagen.
 
Vid åttatiden gick jag en längre sväng ner till bryggan så hundarna skulle vara ordentligt rastade inför hemfärden.
 
 
Innan jag åkte fick mina föräldrar bläddra igenom alla 58 disktrasor. Om drygt två veckor hänger de på Multeum... känns stort på nåt sätt. Och konstigt. Ibland får man kämpa så hårt för saker som det inte blir nåt av, medan detta bara flutit på och eskalerat. Från en idé till både bok och utställning. Livet är på det sättet, ibland flow och ibland kvicksand. Nu hoppas jag att boken kommer nästa vecka och gör den inte det så kommer den senare 📖 
 
 
Hemresan gick bra. Två timmar kändes inte som två timmar. Mot slutet av färden kom lite stänk på rutan, en förvarning om snöslasket som utlovats imorgon...
 

Nu lockar bingen.
 
🌹 Godnatt världen 🌹

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0