Postklimax đŸ€”

Jo men det Ă€r ett bra ord. Finns det redan eller har jag uppfunnit det? Solen har Ă„tervĂ€nt, den molande huvudvĂ€rken kom tillbaka nĂ€r regnet upphörde och energin vill inte infinna sig. För att vidga vyerna har jag lunchat pĂ„ McDonalds tvĂ„ gĂ„nger denna vecka. Jag tycker det Ă€r riktigt trevligt att Ă„ka vi drive-thru och sen parkera pĂ„ stora parkeringen vid E4 och bara sitta och titta pĂ„ liv och rörelse. Vi har Max, donken, Gulf, Tanka, Circle K och Chop-Chop i en lĂ„ng rad. MĂ€nniskor tankar, köper lĂ€sk och mat, det Ă€r allt frĂ„n lĂ„ngtradare till rullstolar. Och ja jag veeet att jag Ă€r grymt uttrĂ„kad 😑 men jag ser mĂ€nniskor 😃 Inser hur fruktansvĂ€rt (!) nyttigt detta Ă€r - att vara isolerad och uttrĂ„kad.
 
 
Jag var förbi Multeum i förrgÄr och kikade. Gerillastickningen hÀnger rak och fin. Utan buntbanden hade den inte klarat veckans regnrekord utan att sagga. Alla disktrasorna höll formen och jag lÀmnade ett blÀdderex av boken pÄ bordet som kulturproducenten stÀllt fram Ät mig.
 
 
NÄgra jÀttelÄnga promenader har det inte blivit. Hundarna har föredragit att ligga i drivor Ät höger och vÀnster, ute och inne, och jag skyller allt pÄ Ärstiden och vÀdret. I naturen vÀxer det sÄ det knakar, men i mig rÄder vÀntans tider. Och postklimax.
 

Jag har broderat en humla pĂ„ broderiet och tĂ€nker att det fĂ„r rĂ€cka 🐝 Jag ska montera det och skicka in bilder pĂ„ mina tĂ€vlingsbidrag nu. Vi fĂ„r se om jag orkar förverkliga min tredje idĂ©, tĂ€vlingen hĂ„ller ju pĂ„ till 26 juni sĂ„ det finns oceaner av tid.

 
IgĂ„r hĂ€mtade jag garnet jag bestĂ€llt för att göra klart makens BrynĂ€smatta. Det blev nĂ„gra nystan till för han vill inte lĂ€ngre ha den i badrummet framför dass utan vid sĂ€ngen sĂ„ det Ă€r det första han ser nĂ€r han vaknar pĂ„ morgonen och fĂ„r sĂ€tta sina fötter pĂ„ nĂ„t mjukt och varmt. Gulligt â˜ș SĂ„ jag bestĂ€llde nĂ„gra fler nystan för att kunna anvĂ€nda restgarnerna frĂ„n dushmattan sĂ„ jag kan göra en bajsmatta oxĂ„ đŸ’© ...alltsĂ„ en framför toan sĂ„ hans fossingar fĂ„r ha det mjukt och varmt nĂ€r han förĂ€ttar sitt tarv. Och ja, lite lĂ„ngtrĂ„kigt har man nĂ€r man ger badrumsmattorna namn 😂
 
Idag ska jag pĂ„ barnkalas. Gud vad jag lĂ€ngtar đŸ€©Â 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0