Arg som ett bi 🐝


 och jag kommer antagligen fortsĂ€tta vara arg tills jag varit arg klart! Anledningen till min, i mitt tycke motiverade ilska, Ă€r att trots flera pĂ„pekanden om att min dator inte fungerar som den ska, samt vĂ€djanden om utbildning för att förstĂ„ det nya systemet, sĂ„ fick jag idag en helt annan kunskap, nĂ€mligen att jag inte Ă€r inkopplad pĂ„ det jag behöver vara uppkopplad till. Jag trodde att topplocket skulle flyga av đŸ€Ż Jag har jobbat i tre mĂ„nader och inte anvĂ€nt datorn pĂ„ tvĂ„ (jag har jobbat via telefonen) dĂ„ jag inte kommer in i det jag behöver. Idag stod det klart att det inte beror pĂ„ min inkompetens utan pĂ„ att nĂ„nstans har nĂ„gon missat att ge mig access till tex det gemensamma datorbiblioteket. Det Ă€r som att ha stĂ„tt inför en lĂ„st dörr och försökt pĂ„tala  gĂ„ng efter gĂ„ng att jag inte kommer in, blivit ignorerad tills nĂ„gon lĂ„ser upp dörren med en nyckel 🔑 TĂ€nk sĂ„ mycket energi och arbetstid jag kunde ha sparat om jag haft tillgĂ„ng och kommit in i vĂ„ra gemensamma dokument istĂ€llet för att springa runt och jaga folk för att fĂ„ svar pĂ„ tillsynes banala frĂ„gor. Jag Ă€r jĂ€ttearg! 
 men det kommer att givetvis att gĂ„ över. SjĂ€lvklart Ă€r jag lika skyldig dĂ„ jag borde bett om en nyckel istĂ€llet för att vĂ€nta pĂ„ att nĂ„gon annan skulle lĂ„sa upp dörren. Kruxet Ă€r att jag inte förstod att det var en nyckel jag behövde đŸ”‘ IstĂ€llet har jag jagat kunskap och svar pĂ„ andra sĂ€tt, vilket borde visa pĂ„ min problemlösningsförmĂ„ga. Hade jag fattat att dörren/systemen var lĂ„sta hade jag bett om nyckeln. Detta bidrar förstĂ„s till min ilska för jag kĂ€nner mig sĂ„ dum i hela huvudet. 

NĂ„vĂ€l. Dagen har varit spĂ€nnande. Jag har deltagit i min första skyddsrond och bland annat besökt den "nya" kyrkogĂ„rden som funnits pĂ„ ÖstertĂ€lje-sidan i ca 100 Ă„r. Tveta, St Ragnhilds-gĂ„rden och St Ragnhild kyrka gicks oxĂ„ igenom. Mycket hade blivit Ă„tgĂ€rdat sen förra skyddsronden men nytt hade kommit till, det Ă€r ju sĂ„ det Ă€r.

(null)
Tveta kyrka

(null)
Blev lite överraskad av den virkade brudkronan pÄ jungfru Maria i Tveta.

Jobbade till halv sex i Ă€nnu ett tappert försök att bli klar till pĂ„ fredag đŸ•  men sen var jag tvungen att Ă„ka och hĂ€mta hundar innan dagis-stĂ€ngning.

Lagade torsk till middag och har i övrigt bara försökt ta det lugnt





Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej!

Jag hjÀlper en vÀn som har letat efter ett mönster pÄ en tröja med en Pippi pÄ framsidan i flera Är. Jag ser i ett gammalt blogginlÀgg du har frÄn 2010 att du stickat just den tröjan.

Om du ser detta sÄ undrar jag om du skulle kunna tÀnka dig att kopiera detta mönster. Min vÀn har försökt hitta de pÄ alla möjliga garnaffÀrer men det finns inte.

Tack för en fin blogg! :)


Svar: Tack Madeleine!
Jag har skickat ett Mail till dig. Hoppas att det kommit fram!
Guggelutt

2021-11-30 @ 12:08:10

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0