Pang pang

Sov jättegott i husbilen inatt. Wille hade vaknar kl 6 så det var bra för oss att vi tog hem den. Det var mysigt att ligga och lyssna på fåglarna som vi börjat vintermata. Vände på mig och kröp ner i fotändan där jag kunde hänga med huvudet. Hade fått ett tips om epleys manöver och tänkte att jag skulle testa. Fick inte alls det yrselanfall jag förväntat mig men slutförde hela manövern. Precis när jag skulle gå upp till huset hörde jag 💥 pang 💥 pang 💥 Senare på dagen fick vi veta att jägarna skjutit en älg i dåligt skick, så dåligt att de bara skurit en bit ur den för att testa vad det var för fel på den. Resten ska grävas ner. Den var tydligen full av älglus eller nåt.

(null)
Kan själv 💞

Efter frukost hade sonen med familj önskemål på att gå ut och plocka svamp. Jag ringde jaktlaget och kollade var de var och berättade vart vi tänkte gå. Vi skulle inte "krocka". Då fick jag för mig att jag skulle prova näsdroppar för att se om overklighetskänsla skulle släppa, om det helt enkelt handlar om svullna bihålor? Tog ännu ett par puffar framåt middagstid.

(null)

(null)

(null)

Vi hade god svamplycka 🤩 och det tog en stund för oss att rensa och förvälla. 6 portioner fick de med sig hem 🏠 

(null)

(null)

Medan killarna gick ut och fixade med båtarna och svärdottern vilade fållade jag upp en gardin till deras köksfönster. Sen lagade maken middag.

(null)
Det är tufft att vara hos farmor och farfar 💞

Jag åkte iväg till min fina knyppelkurs och på vägen hem lättade plötligt den där overklighetskänslan … och det har hållit i dig resten av kvällen! Hoppas hoppas det ska bli bra nu!!! Ljudet i vänsterörat är dock oförändrat…

Maken och jag bestämde oss för att campa i husbilen en natt till. Så mysigt 🥰


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0