Härliga helg

Jag såg på fredagkvällen att jag fått flera jobb-mail, men jag var mentalt så trött efter begravningen plus att dotter med pojkvän kommit på besök, så jag släppte jobbet helt. Jag behövde verkligen ha helg! Jag avstod drink samt badtunnan och somnade flera timmar före min familj på fredagskvällen.

Lördagen blev en mysig dag där jag fick umgås ömsom med dottern, ömsom med hennes pojkvän, vila och sticka. Ryggen sköt på morgonen vilket jag misstänker hänger ihop med att jag halkade i svampskogen förra helgen. Ryggen har ömmat hela veckan och sen stod jag ju på betonggolv flera timmar på fredan… Men hursomhelst var Ragnar väldigt nöjd med att Bekki var på besök. De har ju bott ett antal år i samma hus.

(null)

Jag åkte in till Strängnäs och kompletteringshandlade och gick en längre promenad med hundarna, där jag mötte upp far och dotter som varit ute och plockat svamp. 

(null)
Redo för svampskogen. De är så lika, far och dotter… om hon odlade mustasch skulle de vara svåra att skilja åt 😅

Vi hjälptes åt att laga middag och tillbringade flera timmar i badtunnan.

(null)
Maken grillade, dottern gjorde smashed potatoes och smashed morötter till mig samt tzatziki 🥕 Själv stod jag för kantarellsåsen 🫖     

(null)

Idag har oxå bara varit mysig. Dottern och jag rensade och förvällde svampen, maken sågade till en charkbricka samt vägghängda sängbord som dotter och svärson fått en idé om. Vi gick långpromenad och hittade mer svamp.

(null)

(null)

(null)

Efter ett lätt lunchmiddag körde maken ungdomarna till tåget. Nu ligger jag och vilar ryggen samtidigt som jag funderar på om jag klarar mig utan kryckan på knyppelkursen ikväll 🤔 Jag tror att den mest kommer vara ivägen…

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0