Heldag i Hovsjö

Jag trivs i Hovsjö. Känns nära och familjärt 💚 Idag blev det en heldag i Hovsjö. Jag och min praktikant började snickra på en verkstadsgudstjänst då vår präst är sjuk 🔨 Hon hade skrivit en betraktelse, vaktmästarn var ombedd att läsa evangeliet, musikern hade mailat psalmförslag och var beredd att sjunga nåt extra. 

(null)

När vi tyckte vi fått en bra stomme fortsatte vi med avslutningssamtal på hennes praktik innan jag körde ner till St Ragnhild och provade ut en alba. Jag ser ut som en övergödd höna, men nu är det inte en modevisning utan en begravning jag ska på! Jag hade föredragit röklinet men eftersom det inte fanns nån svart diakonstola är det som det är.

(null)

Jag och min praktikant åt lunch på puben i Hovsjö och sen var det dax för gudstjänst. Det gick bra förutom att jag blandade ihop två punkter och vinkade upp rätt person på fel ställe, men det löste sig utan några större bekymmer. Det var trevligt att få fira gudstjänst på detta sätt oxå. Extra roligt var det att stiftsdiakonen var där på gudstjänsten då praktikanten hade en så stor del. Efter kyrkkaffet hade vi tre avslutningssamtal av praktiken. Nästa vecka går praktikanten in på en tvåmånaders anställning!

Jag hämtade hundar och körde hem med ett klientsamtal i luren. Maken blir kvar på jobbet då en värmepanna pajat. Efter middag, disk och en stunds vila jobbade jag en stund. Allt inför LT-klappen måste vara klart till på måndag. 

(null)
Så här gott är det med tuggben när mamma jobbar 😅

Har fått tre roliga sms idag. Först ett från blodcentralen som berörde mig mer än jag trodde…

(null)

Senare två MMS, ett från min väninna som fick riddari-tröjan jag stickade i vintras och ett från svärdottern vars systerdotter var på besök. Jag virkade en LillaMy-snutte för två år sen till henne och den hänger med. Jättekul 🥰

(null)

Nej, nu har hundarna torkat lite efter en blöt sistanad och jag har en tuff dag imorgon. March i säng 💤 

❤️ Godnatt alla fina ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0