Typ Stålmannen

Om jag inte missat att sätta på ljudet på telefonen imorse hade det väl blivit en normaldag typ, men nu blev det en lugn morgon eftersom telefonen inte ringde. När jag insåg mitt misstag blev det full rulle. Relationsvåldsenheten hade ringt, samt kollegan jag samarbetar med när det gäller frågan om mäns våld mot kvinnor… Tio över elva fixade jag och maken nya pass hos polisen i Strängnäs och sen åkte jag till arken zoo där jag införskaffade tuggben och McD där jag köpte nuggets och vatten i drivethru. Åt och pratade i telefonen på parkeringen…

(null)

… där jag oxå bytte om. Jag ville inte ha "kragen" på i passfotot, och jag vill inte åka utan "krage" på nybesök, hembesök eller sorgehus så efter nuggetsen blev det åma och kråma bakom ratten, sen fixa byxor och övriga veck i vägrenen innan avfärd till eftermiddagens besök. Tror de flesta i min bransch känner igen sig - rätt approach vid rätt tillfälle och i de bästa/flesta fall rätt person på rätt plats… och i vissa fall ombyten på skumma place.

När jag kom hem gick jag igenom mailen, svarade och svarade igen, fick support från lön ang utlägg samt kokade ris, stekte lökringar och rev färgglada morötter medan maken grillade fläskfilé.

(null)

Somnade i badtunnan 😴 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0