18 oktober

Vaknade tidigt imorse. Inget konstigt med tanke på hur lite jag gjort under helgen. Konstaterade att Bamse kissat på badrumsmattan igen. Det är tydligt att han inte har lust/orkar gå ut på natten längre eftersom han inte säger till. Alltså, efter operationen av urinstenarna i somras har han blivit så pigg igen vilket vi är så glada för… men han står på specialfoder som gör att han dricker mycket för att spä ut urinen så nya stenar inte ska bildas. Förut sa han till när han behövde gå ut på natten, men det verkar som han tycker att han kan göra som oss nu - när vi människor behöver gå på natten går vi in i badrummet, det gör Bamse oxå. Jag tänker inte göra nån stor sak av det utan rigga med trasor därinne nattetid. Det känns onödigt att tvätta badrumsmattan flera ggr i veckan. Dessutom slipper maken eller jag klä på oss och gå ut mitt i natten när hunden löser det på sitt sätt… Man får se till fördelarna 👍

Jag försökte somna om, men det gick inte. Maken klev upp vid fem och åkte till jobbet kvart i sex, det gick ff inte att somna om. Gick upp och satte på tvättmaskinen och kröp ner igen, tänkte på syrran som skulle fyllt 56 år idag, hon gick bort för 39 år sen i leukemi. Vad skulle hon gjort idag? Hade hon haft barn, kanske barnbarn? Skulle vi haft fest idag, efter pandemin och allt?

Du skulle ha fyllt
femtiosex år idag, men…
det blev inte så

(null)
Apollofjärilen som landade hos oss på syrrans födelsedag för fyra år sen 🦋 

Masade mig upp vid halv sju och började dagen 🕡 Skrev en lista på saker som skulle göras. Jobbade flitigt och hann med allt jobbrelaterat. Efter jobbet röjde jag upp i vardagsrummet, packade upp djurfoder som blivit stående i sina kartonger alldeles för länge och bar ner mina bokkartonger i Ugglebo tillsammans med lite garn och mönster som inte behöver ligga uppe i vårt trånga hus 🧶 

Lagade fläskfilé nuggets till middag och sen badade vi en stund i tunnan. Lyxade till kvällen med chokladpudding och hallon från våra egna buskar.

(null)

Ingen yrsel idag, men lite typ overklighetskänslor. Ombokade blodcentralen för att slippa köra bil, men tog i med kartongerna och gick raska vovvenader för att vara säker på att yrseln är borta. Hoppas vara helt återställd imorgon för då kommer en praktikant jag har huvudansvaret för. Det ska bli så kul!

Nej! Nu sistanaden och sen sängen 💤 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0