Full måndag

Det var inte så jobbigt att gå upp imorse som jag trott… det blev ju alldeles för lite sömn efter datorstrulet igår på privata datorn.. 

Arbetsdagen blev lång och intensiv. Jag fick hjälp av IT på morgonen med lite datastrul i bla mailen men sen kunde jag jobba på. Praktikantschema stod i fokus men även annat blev gjort. På em möte kring ett julevenemang vi ska hålla i och till sist fick jag ihop även ett utbildningstillfälle jag ska gå på redan på onsdag. Kom från jobbet vid fem.

Jag hann precis in på apoteket för att hämta ut min licens-medicin och jag fick även med mig en mus-skrika från posten som maken beställt 🐀 Vi har tyckt att mössen utanför Ragnars voljär varit så söta, men efter att jag sett dem springa uppför tegelväggen och maken hittat alldeles för mycket mus-skit under huset tänkte vi försöka få dem att flytta 🐁 Han ville skaffa en sån där smackadam men jag tror inte på massmord av möss, det blir bara smetigt och kletigt och en never ending story 🐀 Jag övertalade honom till en sån där grej med högfrekvens-ljud som ska få kolonin att flytta helt enkelt. 

Sent omsider blev ärtsoppan klar. Himlans gott när man gör den själv. Ikväll har jag försökt knyppla en blåmusseron på snedden vilket gått sådär… och så har klockan blivit aaalldeles för mycket igen 🙄

❤️ Godnatt ❤️

(null)
Det ska bli kul att göra om den stolta fjällskivlingen. Denna blev inte vacker men nästa kommer bli bättre… och så ska det bli spännande att se om vävbotten på snedden i blåmusseron funkar, och om jag får den effekt jag tror 😃


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0