Ryslig söndag

Autokorrekt 🙄 â€Š jamen det kan vĂ€l fĂ„ stĂ„ sĂ„ i rubriken dĂ„. Yrslig Ă€r vĂ€l synonymt med ryslig?

Yrslig söndag

förpassas med glÀdje till

runda arkivet 🙄


Vaknade tidigt imorse av att rummet snurrade. Började fundera pĂ„ hur mycket jag drack igĂ„r men vi var fyra som delade pĂ„ en Cava och tre pĂ„ en flaska vitt vin. Den berusningen hade slĂ€ppt innan vi badade tunna. Jag somnade om pĂ„ höger sida, vaknade av yrsel igen och dĂ„ lĂ„g jag pĂ„ vĂ€nster sida.  Fenomenet upprepade sig Ă€nnu en gĂ„ng. Och en gĂ„ng till



FramĂ„t sju började jag fundera pĂ„ om jag inte gjorde bort mig i badtunnan igĂ„rkvĂ€ll. Normalt sĂ€tter jag upp hĂ„ret sĂ„ det inte ska bli blött, i synnerhet nĂ€r det Ă€r kallt ute, men igĂ„rkvĂ€ll vaknade hĂ€xan i mig 🧙 Jag slĂ€ppte ut hĂ„ret, kröp ner i vattnet sĂ„ bara ansiktet var över vattenytan. DĂ€r lĂ„g jag och flöt pĂ„ flĂ€sket precis under vattenytan och tittade upp mot den stjĂ€rnklara himlen. Det finns bara ett ord som beskriver kĂ€nslan —> Magiskt!


PĂ„ nattsvart himmel

ritar stjÀrnfall vita streck

i Vintergatan


FrĂ„gan Ă€r om jag fĂ„tt in vatten i innerörat eller skakat loss nĂ„n sĂ„n dĂ€r kristall 💎 

(null)

Dagen har tillbringats liggande i makens fĂ„tölj, det mesta i rörelsevĂ€g har framkallat yrsel. Flera gĂ„nger har jag försökt spola öronen, i synnerhet det högra som prasslar, och vartefter dagen gĂ„tt har yrseln avtagit nĂ„got. PĂ„ eftermiddagen lyckades jag slĂ€pa ut en solstol i lĂ€ngtan efter frisk luft. VĂ€dret har ju varit kanonfint och grannen och jag hade bestĂ€mt kantarellplockning vid 11-tiden. Det var förstĂ„s inte att tĂ€nka pĂ„. Inte heller knyppelkursen som jag fick avboka. Att gĂ„ ut i skogen eller köra bil har varit otĂ€nkbart. Surt!

De gula löven

i aspens topp

liknar guldpengar


(null)

Maken har vinterkonserverat bĂ„ten medan jag legat och tittat pĂ„ himlen och de glesnande lövverket samtidigt som jag lĂ„ngsamt vridit huvudet i olika positioner. Jag lyckades vispa ihop Ekströms vĂ„fflor Ă„r maken till middag och Ă€ggröra med bacon till mig 🧇 🍳 đŸ„“ 

Vi beslöt att bada tunna ikvĂ€ll igen och han fick hĂ„lla i mig nĂ€r vi gick över grĂ€smattan, men i övrigt var det riktigt skönt att "göra" nĂ„got. Och ikvĂ€ll har jag kunnat titta pĂ„ tv 👀 Det funkade inte tidigare idag.

Med önskan om en bÀttre morgondag;

❀ Godnatt vĂ€rlden ❀

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0