Tacksägelse

Lite mosig var jag allt när jag kom till jobbet. Gårdagen blev ju både lång och sen… men dagens tacksägelsemässa blev jättefin och bordet med hygienartiklar till hemlösa (vi har dusch på Gåvorna) fylldes på ytterligare. Jag bidrog med schampo och tandborstar för jag trodde det skulle bli minst av detta, men jag hade helt fel 😅 

(null)

(null)

(null)

(null)
Förra vaktmästaren hade bakat fyra sorters tårtor 😋

När jag kom hem igen fortsatte jag med lite eget tacksägelse-pyssel. Första omgången svamp la jag i burkar för ett tag sen, men de har fått stått kvar framför luftvärmepumpen utan lock. De fick nu locken påskruvade och åkte upp i skåpet. Omgång två fick flytta från myggnätet till burkar. Jag kokade äppelmos på äpplen vi fått av grannarna och jag bakade ett bananbröd till maken (jag äter ju själv inte mjöl på säd).

(null)
 
Till kvällen åkte jag iväg på knyppelkursen. Lika roligt som vanligt 📍 Det knypplas bokmaskar, en duk och blommor. Så kul!

När jag kom hem badade vi en timme innan maken kröp i koj. Jag hade inte tänkt bli så sen, men jag trasslade in mig i mina knyppeltrådar och tiden gick. Men jag blev klar med fjällskivling/musseron-bokmärket 😃 Det blev inte så illa som jag först tyckte, men jag ser fram emot att få göra om det och fixa med skavankerna.

(null)
Stolt fjällskivling och blåmusseron. Design och utförande: Moi 😁

Hundarna har fått en midnattspromenad och nu ger jag mig 💤 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0