4 möten och en fantastisk lunch!

Var på jobbet före åtta imorse. Arbetsdagen började med en fin morgonbön i St Ragnhilds ka 🕣 och fortsatte sen med första personalmötet efter pandemin. 

(null)

Efter det mötet hade jag ett möte med en kollega och en stund efter det gick jag ut på torget för lunch med en kollega och vän.  Det var så himla kul att höra hur inspirerad hon blivit av min bok 📖 Så inspirerad att hon gav ut en egen på ett helt annat tema, men samma förlag som jag gjorde 🍄

(null)
Rekommenderar dem båda varmt 🧶 🍄 
En liten bok om disktrasor 
En lättsam bok om svamp

Efter vår inspirerande lunch med stora planer för framtiden tog jag ett klientsamtal då jag missat tiden på nästa möte med en hel timme! Eftermiddagen bjöd dem på två möten, ett om jul och en återkoppling på personaldagarna. Arbetsdagen blev lång.

Maken fick ta vovvenaden medan jag lagade middag - kållåda 🥬 

(null)
Ragnar hjälpte till med avsminkningen ikväll…
 
Ett roligt mail jag fått är från svenska kyrkans broderitävling. De vill ha med ett av mina bidrag till utställning 😃 Av 66 godkända bidrag blev mina båda inte något av de vinnande bidragen, men det ena ska fotograferas med 10 andra utöver de tre vinnande bidragen till en utställning. Är inte det bara så fantastiskt jättekul? 

(null)
(null)
(null)

Tyvärr avslutades kvällen i en onödig diskussion med maken om könsmakt. Jag kan inte acceptera olika lön pga kön då det ena könet varit hemma med barn och därmed, utöver de vanliga argumenten till kvinnans lägre lönegrader, får sin pension märkbart sänkt. Vi är ju där inom några år och det är inte ok. Jag missunnar inte honom hans pension, men skulle önska hans indignation över min…

Denna kvälls haiku

uteblir på grund av en

trist pensionsdebatt


✏️ Over and out ✍️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0