Det är fullmånens fel 😑

Har jobbat hemifrån idag. Segt och grått. Och det började fel från början. Bamse sa till vid halv fyra så jag klädde på mig och vi gick ut 🕞 Sen var det svårt att somna om. När jag vaknade för andra gången hade jag försovit mig och jag kan inte räkna ut hur eller när jag stängt av väckarklockan för jag vet att jag satte på den igårkväll. Nå, jag jobbade ju hemifrån så det var ingen fara, bara störande. 

Under sista klientsamtalet började jag spola på pinnar till ett nytt svampbokmärke och att börja med det är väl det roligaste som hänt idag.

(null)

(null)
Nu testar jag pärlor i flugsvampshatten 

Med flit väntade jag en halvtimme efter nio med sistanaden för att slippa alla hundägare med pannlampor. Jag går själv utan lyse men med en liten ficklampa i fickan om jag behöver lysa på nåt specifikt 💩🔦 och våra hundar blir galna när folk kommer med lampor i mörkret, så jag undviker det så långt det är möjligt. Dessvärre gick jag ut en kvart för tidigt… eller för sent för jag hamnade i korselden av alla strålkastarljus. Finalen blev grannen som har hästar på gärdet och som kom cyklande när vi nästan var hemma. Hon kan ju inte rikta bort cykellyset. 

(null)

Och nej, det är inte fullmåne ikväll utan imorgon, så skylla på den kan jag ju egentligen inte heller 🌕 så nu skiter jag i den här måndan och hoppas på en bättre tisdag!

🌜Godnatt världen 🌝 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0