Dunsar ner i vardagen igen

Känslan av "vad var det som hände?" efter den fina och spännande påskhelgen. 

Kom till jobbet strax före åtta och sprang runt en massa ärenden. Gick på morgonbön i kyrkan halv nio 🕣 Bara jag och prästen, en fantastiskt ljus genom fönstret och en härlig stämsång med bara våra båda röster som instrument i den fina akustiken. Det blev en bra start på dagen.

(null)

Dagen fortsatte med två möten efter varandra och sen en liten filminspelning som handlar om retreaten i Tveta och ikonmålarhelgen i Hovsjö under maj 🎬 Jättekul ju 🎥 

(null)

(null)

Efter lunch landade vi i Hovsjö och hantverksgruppen. Lika kul som alltid. En av deltagarna hade knypplat en snigel i metall och eftersom det visade sig att hon är med i föreningen Knyppelpinnarna kom vi överens om att hennes snigel ska komma med i nästa nummer av föreningstidningen 🐌 

(null)

Det var jätteskönt att få lite sällskap i nervarvningen efter jobbet. Min plan är att inte åka från jobbet när jag är stressad, utan jag ska varva ner lite först. Nu satt vi och pratade lite efter att ha plockat undan. Jag och en kollega hade en tanke att åka och hälsa på hos grodorna, men vi kom överens om att vi inte orkade det idag. 

Jag hämtade hundarna och tänkte… att de måste ju ändå rastas, varför inte gå ut och gå på en vacker plats? Jag åkte till tallskogen med mosipporna. En suverän avslutning på dagen.

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu tänkte jag gå ut en kort kissenad och sen läsa ett kapitel i boken om Svitjod 😃 Maken bidde kvar på jobbet…

🐌 Goodnight folks 🌸 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0