Fredda

Skuggor i skogen
Pigga ögon, luden svans
ilar upp i tall

Hett, hett, hett đŸ”„ Men idag har Ă„tminstone luftfuktigheten varit nĂ„got lĂ€gre. Gick upp tidigt och gick ut med hundarna innan jag började jobba kl 8.00.  


(null)Teams-möte Ă€r bĂ€st pĂ„ datorn, men funkar pĂ„ mobilen oxĂ„ 👍

Möten, pappersexercis och telefonsamtal kan fĂ„ sammanfatta arbetsdagen. Kostade Ă€ven pĂ„ mig att tvĂ€tta en maskin och byta sĂ€ngklĂ€der. Kunde sitta ute till största delen medan jag jobbade, men fick gĂ„ in framĂ„t tre, dĂ„ var glaspaviljongen superhet.


La ner halv fem och gick ut med hundarna đŸŸđŸŸđŸ•Ÿ  Maken kom hem strax efter vi gĂ„tt en halvtimme i den dallrande hettan. Perfekt att glida i baddrĂ€kten och caben för ett dopp i smĂ„bĂ„tshamnen.


(null)

Jag hade förberett flĂ€skfilĂ© till grillen och fixade tillbehören medan maken grillade. Sen kom grannen in och lĂ„nade honom för bilen startade inte, jag tittade pĂ„ tv. 

Vid niotiden satte vi oss i bilen och Ă„kte ner till smĂ„bĂ„tshamnen igen. Svart sammetsvatten. Kom att tĂ€nka pĂ„ Arja Saijonmaas bok Sauna. Undrar om jag har den kvar đŸ€” Simmade ut i mörkret för att se StrĂ€ngnĂ€sbron, domkyrkan syntes inte, men det var en magisk kĂ€nsla att ligga och guppa i vattnet i mörkret.

(null)

NĂ€r vi kom hem tĂ€nde vi oljelamporna i paviljongen och Ă„t lite glass. Ett perfekt slut pĂ„ en het fredag đŸ„”

(null)

😎 Godnatt vĂ€rlden 💩


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0