Årets kortaste dag

… eller nja, ljusmässigt kanske. Annars är väl livet som vanligt? Men för mig är denna dag en viktig dag för det betyder att "NU vänder det!". Jag är så ljusberoende att denna årstid är plågsam.

Plockade upp skänkta kläder innan jag anlände jobbet. Mottagning med få besökare men desto mer annat. Då flera hostade och var sjuka men ändå rörde sig i korridorerna valde jag att åka hem och jobba efter lunch. Just nu går covid, säsongsinfluensan och vinterkräksjukan på jobbet och ska arbetsplatsen vara ett ställe för sjuka personer åker jag hellre hem och försöker hålla mig frisk. Jag trodde faktiskt att covid skulle lära oss att stanna hemma vid sjukdom, men icke 🦠 Att komma till jobbet med feber och hosta är tydligen överordnat hänsyn.

Efter jobbet jobbade jag en stund med föreningstidningen innan tredjenaden. Tärnade julskinkan och åt snuttarna med rödbetssalladen innan jag slog på Tvn. Uppskattade programmet om Prince Charles. Fick en helt ny bild av honom.

(null)

Skrattade gott åt Mauris "Vad hände sen", framförallt Kalle som är frontfiguren i Kalles kaviar. Vilket roligt program!

(null)

Maken blir kvar på jobbet och i nuläget har jag inga förhoppningar att se honom nåt nämnvärt i jul. Det verkar ha skitit sig rejält. Tur att vi inte har planerat nåt storslaget 😅

Ska väl snart ta mig ut på fjärdenaden så vi (jag och hundarna) kommer i säng 😴 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0