Finalen dag 1

Vaknade med en grym värk i nacke och axlar vid fem 🕔 Beslöt att gå upp trots att väckarklockan inte skulle ringa förrän sex 🕕 Preppade mig med värktabletter och gjorde mig klar ✅  

Halvåtta satt jag och räknade barn igen på våra listor. Fick hjälp av en kollega vid åtta, sen gick vi och drack kaffe innan vi gick upp till pingstkyrkan för att börja dela ut Julkassen och LT-klappen.

(null)
Kön ringlade lång och en del fick vänta i 1,5 timme

Det blev en tuff dag med mycket folk, långa köer och listor som inte helt stämde, men det gick ändå förvånansvärt bra. De allra flesta var glada över den hjälp de fick - två kassar julmat och presentkort till barnen. Vi stängde kl 14.00, men de som fortfarande stod i kö fick komma in. Halv fyra lämnade vi ut sista kassen och plockade undan. Några enstaka fick vi visa ut i oförättat ärende då de antingen inte registrerat sig eller försökte få ut dubbelt.

Ganska precis fyra kom jag och en kollega till ett hembesök och fem gick vi därifrån. Hemresan och lite till ägnades åt telefonsamtal och när jag kom hem gick jag igenom mailen.

Jag är sååå trött. Sitter bara och hänger…



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0