Fjärde advent 🕯️🕯️🕯️🕯️

Vaknade strax efter fem och tänkte att det är lika bra att kliva upp och göra mig klar att åka till jobbet. Jag skulle förbi Ragnhildsgården och kolla upp presentkort och listor innan mässan i Hovsjö.

Åkte in i en poliskontroll på vägen till jobbet. Förutom körkorts- och nykterhetskontroll ville de veta vart jag skulle. - Jobbet, sa jag. - Jaha, och vad jobbar du med? Det kan man ju undra strax efter sju en söndagmorgon…

(null)
Blink blink 🚨

(null)
Jag fick plocka bort plaströret själv med hänvisning till smittrisken…

Jobbade 1,5 timme med listorna och kontrollräknade. Fick hjälp av en kollega över telefon. Fick det inte att stämma riktigt så jag tog med mig listorna till Hovsjö. 

(null)

Fin adventsmässa med jungfru Maria i fokus.

(null)

(null)

(null)
Kollegan hade bakat struvor 😋

Fortsatte kontrollräkna och fick det bara inte att stämma. Ringde kollegan igen och vi hade verkligen tappat bort 20 stycken.

Fortsatte till Tveta för musikgudstjänst. Fint som snus.

(null)

(null)
Nybakta lussebullar 

Åkte tillbaka till Ragnhildsgården och nu såg listorna ut att stämma. Min kollega hade jobbat med dem medan jag jobbat i gudstjänsten. Klockan var över 18.00 så jag spar kontrollräkningen av barn till imorgon.

Maken hade grillat baconlindad kyckling och nu har han diskat oxå. Ska släpa mig ut med hundarna nu så jag kan komma i säng…


🕯️🕯️ Godnatt världen 🕯️🕯️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0