Jetlaggad

Vaknade halv fyra imorse och kunde inte somna om 🕞 Vi har sovit mycket i Thailand plus att jetlagen givetvis Ă€nnu sitter i. Vi kom ju hem igĂ„rmorse, Ă€ven om det kĂ€nns som vi varit hemma lĂ€ngre. Kvart i fem gick jag iallafall upp, maken grymtade lite och det visade sig att han hade feber. Jag gick ut och sopade ren bilen frĂ„n snön som fallit inatt, fixade frulle Ă„t mig och delade en tablett antibiotika vi köpte i Thailand. Han fick ta sin halva med ett stort glas blĂ„bĂ€rssoppa och nu delar vi pĂ„ sexdagarskuren sĂ„ vi blir bra nĂ„ngĂ„ng đŸ« SĂ„ hĂ€r kan vi ju inte hĂ„lla pĂ„ och harva!
 

Strax efter sju var jag och hundarna pÄ rull mot bilbesiktningen.
 
 
 
Blev jĂ€tteimponerad av kvinnan med lĂ„nga rödmĂ„lade naglar som jobbade med min bil. Ser fram emot den dagen jag inte ens reagerar pĂ„ lĂ„nga rödmĂ„lade naglar i bilmek-sammanhang 💅 Opraktiskt ja, omöjligt nej 😁
 

Bilen gick igenom utan problem och vi fortsatte vĂ„r fĂ€rd till dagis och jobb. PĂ„ mitt skrivbord lĂ„g en julklapp 🎁 Ett pussel och en gĂ„va man kan vĂ€lja. Jag tror jag kommer att vĂ€lja nĂ„n vĂ€lgörenhet.
 

Pratade lite med en kollega och jobbade administrativt till 10.30 dÄ jag kilade in i kyrkan. Sista sÀljtillfÀllet av kakor och luffarsnöjd till förmÄn för LT-klappen. Det blev ett par hundra kr iallafall.
 

Det var vÀldigt lite folk i kyrkan sÄ jag gick pÄ middagsbönen i sidokapellet.
 

Har inte sett utsmyckningen i kapellets fönsternischer förut. Blev lite mÄllös faktiskt...
 

Skulle sÄ gÀrna vilja veta vad det symboliserar!
 
Lunch med en kollega och lite snack med en annan, sen besök. Jag hade bestĂ€llt en kattstjĂ€rna med öron av hen till förmĂ„n för ett katthem hen sponsrar, men hen hade med sig en julklapp oxĂ„, jag hade jĂ€ttesvĂ„rt att vĂ€lja nĂ€r jag bestĂ€llde, sĂ„ nu har jag tvĂ„ kattstjĂ€rnor. Jag Ă€lskar dessa pĂ€rlarbeten 💚
 

Lite admin och hemfÀrd med sjÀlavÄrd i luren. Handlade mjölk och blÄbÀrssoppa, köpte chicken nuggets pÄ donken och hÀmtade ut min sköldkörtelmedicin pÄ apoteket. RÄdgjorde med farmaceuten om makens mage och kom hem med tabletter och vÀtskeersÀttning. Micrade havregrynsgröt och blandade med blÄbÀrssoppa sÄ han skulle ha nÄt i magen innan han fick antibiotikan. Nu hoppas jag att det vÀnder. Igen. Det har ju gÄtt fram och tillbaka för oss bÄda.
 
Nu ska jag ta sistanaden och krypa i koj. MĂ„ste upp tidigt imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0