Sicken luring

Igårkväll när jag nästan somnat surrade det till i maken mobil. Tänkte be honom stänga av men orkade inte. När jag var upp en sväng vid tvåtiden inatt sa han att jag kunde stänga av väckarklockan, flyget var försenat till kl 19.00 ikväll 😨 Vi skulle flyga 10.30 och bli upphämtade 7.00 ✈️ Hade lite svårt att somna om, men vad kan man göra åt saken? Vi låg iallafall skönt i våra sängar på ett hotellrum och satt inte i nån överfull terminal.
 
Jag hade lite tid att jaga fjärilen på lunchen 🦋 
 
Efter frukost gick vi upp och frågade hur länge vi fick ha rummet kvar och hon ändrade från klockan tolv till klockan två vilket vi var mycket tacksamma för 🕑 Sen gick vi ner på rummet, kontaktade jobb och bilbesiktningen 💦 Ingen av oss var poolsugna alls idag, så vi bäddade ner oss en stund i rummets svalka, sen plockade jag fram broderiet och vi satte oss på balkongen. 

 
Halv två checkade vi ut och gick ner på stranden för lunch. De blev förvånade att se oss och när vi gick sa jag att now we make a new try 👋 Taxin hämtade oss strax före kl 16.00.
 
Vi fick åka en guldtaxi till flygplatsen 🤩
 
Nu sitter vi på flygplatsen. Vi har köpt vatten och nötter samt växlat tillbaka våra baht till svenska kronor. Det ser ut som vi kommer iväg i tid 👋 Den nya tiden alltså.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0