Tack och lov för dalahästen i Avesta!

Dagen har varit en åka-bil-dag 🚙💨 Klockan ringde halv sju 🕡 och klockan åtta satt jag i bilen 🕗 Jag åkte till äldsta dottern och hämtade Ragnar. Det blev en snabb visit för de var på väg till annat, men jag fick hjälp av hennes sambo att få på buren på släpvagnen och att koppla på släpvagnen på bilen. Jag har aldrig kört bil själv med släpkärra och tyckte det skulle bli spännande, men sanningen är att jag glömde bort att den hängde därbak.
 
 
Uppenbarligen är jag fortfarande rätt jetlaggad för bäst som jag satt där och filosoferade så dök dalahästen i Avesta upp. Den skulle jag inte passera! Jag blev rätt så full i skratt för GPSen var på, men för att köra rätt behöver man ju titta på den oxå! Vem vet hur mycket längre åt fanders jag hamnat om inte nån placerat kusen där. Jag körde in för en bild på jättehästen🐴 sen vände jag och körde rätt.
 
 
Maken är fortfarande sjuk, men ser lite piggare ut. Hoppas vi lyckats vända på kuttingen nu, annars blir det doktorn på måndag. Hursomhelst så gör vi en lugn kväll med hälften av Thailandspackningen fortfarande utspridd i vardagsrummet fortfarande. Vi har inte bråttom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0