Fettisdagen

Innan jag kröp i koj igår gick jag igenom mailen. Det är precis hur mycket reklam som helst (det är väl så med gratismail) och jag raderar dem varje dag. Men bland all reklam låg detta:

(null)

Jag blev jätteglad! Ännu ett mail från handläggaren på kyrkokansliet visade mönstret hon gjort utifrån mitt broderi 🪡 

(null)
Handläggaren har alltså gjort ett mönster v detta, mitt broderi 😃
 
I övrigt har väl denna dag tuffat på. Vi sov i husbilen på makens jobb och där sover jag nästan alltid supergott, så även inatt. Vaknade halvt bedövad efter 9 timmars sömn och insåg att jag borde ställt väckarklockan en halvtimme tidigare. Kom snabbt ut med hundarna och åkte till jobbet, åt frukost i lunchrummet och fick kaffe på mötet kl 9.00 ☕️ Vet inte om det berodde på massagen och zonterapin igår eller att ge mig iväg före kaffetåren, men jag har varit sånkad hela dagen. Ingen vits att analysera, bara konstatera 😔 Tänkte först gå på lunchmässan men åkte till Hovsjö istället och ringde en kollega för att få lite support och det blev helt rätt. Eftermiddagens hantverksgrupp blev god även om deltagarna kunde varit fler… men jag är övertygad om att det kommer fler med tiden 🧶 Hursomhelst har vi väldigt trevligt och aktiviteten är givande.

(null)
Idag knypplade jag en ängel som en av deltagarna ska ta med sig till Lina kyrka och visa/berätta lite om knyppling 😇 

Åkte från jobbet kvart i fem med ett samtal i luren. Improviserade nån sorts fläskfilégryta till middag 🥘 och hoppas vara mer fit for fight imorgon 🤸  Ingen har sagt att livet alltid ska vara enkelt.

Vi dukar bordet

med det fetaste vi har -

Nu stundar fastan





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0