… in med det nya

Vilken underbar start på det nya året. Vaknade vid halv tio i husbilen av att maken klädde sig och gick ut med hundarna 🕤 Jag masade mig upp, matade vildfåglarna på väg upp till huset i tron att det skulle vara full rulle där, men det var tyst. Jag hörde William i sovrummet och yngsta dottern som sovit i vardagsrummet låg tittade i mobilen, i övrigt sov "barnen". Jag började plocka ihop disk och sånt som vi inte gjorde igårkväll. Yngsta och jag satt och pratade till halv två med varsitt glas Gula Änkan 🕜 Medan jag diskade började huset vakna, det var sååå mysigt med alla kära fina som dök upp från höger och vänster. 

(null)

(null)
Yngsta med pojkvän lekte kurragömma med Wille… här gömmer han sig bakom min stövel 👢 Hur skrattar man hysteriskt utan att visa den för en treåring? Me myself fick nån sorts akut "allergisk attack" i jumpern 😂💞

Dagen blev underbar. Vi var ute och promenerade, vi lekte med William och efter en sen lunch fick maken åka till jobbet. Han är ställföreträdande chef… men jag fick hjälp av mina fina att plocka ut stolar och bord så huset återställdes.

När barn och barnbarn

åkte: fritt fall för tårar

i hela fejset


Det var inte kul att vinka av mina hjärtan. Det blev så himla tomt. Tog hand om disk och tvätt, stickade och somnade i soffan. När jag vaknade framåt midnatt insåg jag att maken inte kommit hem och att jag behövde repa upp tre varv. Jag gjorde det innan jag gick ut med hundarna. Mjukt snöfall i den kolsvarta natten.  

Nytt år, nya utmaningar och möjligheter 💞




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0