Mitt i natten

Gick ut med hundarna för ett par timmar sen och njöt av den klara stjärnhimlen. Har tänkt på döden idag. Det närmar sig min födelsedag och jag har i många år tyckt att det är spännande att bli äldre. Idag hade jag gärna skruvat tillbaka tiden 10 år. Vad betyder erfarenhet och utbildning egentligen och på vilket sätt kan man vara nära familjen? Hur jag än vrider och vänder på det hela känns det som jag är på fel plats vid fel tillfälle. Ett program om truckers tidigare idag gav mig tillbaka min längtan efter att ha blivit långtradarchaufför istället. Det står kanske för flykt 🏃🏼‍♀️🤷‍♀️

Vi har haft en lugn dag härute i skogen. Maken har dammsugit och jag har tvättat mattor och sängkläder.  Det har blåst nåt förskräckligt och framåt kvällen kom snön. Det var rätt rejält halt när jag åkte på knyppling. Nästan full grupp och jätteroligt som vanligt. Jag fattar inte att två timmar kan gå så fort!

Jag hade tänkt lägga mig tidigt men fastnade vid  Secret Song och sen visades en Wallander - Skytten - som jag inte sett. Det blev lite stickat, men ingen haiku. 

(null)

🧶 Godnatt världen📍




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0