Söndag lite överallt

Medan morgon gryr

och bereder en ny dag

kör jag till jobbet


(null)


Idag har jag jobbat i högmässan i Hovsjö. Lika fint som alltid 💞 Vi hade ett gäng trötta konfirmander hos oss som varit på övernattning.


(null) Vi som delar ut nattvarden hjälps åt att tvätta händerna innan. Så fin ritual som jag hoppas att vi fortsätter med även efter pandemin 🦠 


Efter mässa och fika åkte jag till sonen och hämtade symaskin plus hjälpte honom med några papper, vi glömde bådadera igår. Han följde mig till bilen med symaskinen.

Hemmavid tog jag det lugnt en liten stund innan jag började med middan, helstekt fläskytterfilé. Jag la den i marinad igårkväll och stekte nu upp den och skjutsade in den i ugnen. Vi skippade tillbehören och pepparn som inte är enligt AIP (jag blundade för sojan för jag hade inget alternativ hemma), men kokade potatis åt maken, en morot till mig och så stekte vi kantareller vi plockade för bara två månader sen.


(null)

Efter disken var det dax för årets första knyppling. Tre av eleverna hade förhinder ikväll, men fyra kom varav en helt ny. Jättekul! En av eleverna hade målat och knypplat jätteroligt, en idé jag fick lov att ta med mig till föreningstidningen Stadkanten.

(null)
Knypplad snögubbe på oljemålat 😃

Hade tänkt lägga mig vid tio 🕙 men fastnade i filmen Solsidan. Hade ingen aning om att det fanns en film oxå. Det blev lite gjort på sockan 🧦 

(null)

Dax att krypa i koj om man nu kan somna i allt oväsen stormen för, men det är lite hemtrevligt att lyssna på, tycker jag.

🌬 Godnatt världen vind 💨 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0