Torsdag här och där

Ikväll blåser Gyda

bort både julen och is

Längtar efter vår


Morgnarna är okej, men kvällarna är jag så trött att jag inte kan hålla mig vaken 😴 Hela den här veckan har jag haft huvudvärk på kvällarna och om jag vaknat på natten, somnat före halv tio, och i tisdags kväll upptäckte jag dessutom att jag hade blåsor vid vaccinationssticket 💉 Efter nio-tio timmars sömn är jag ok, men framåt kvällen börjar jag krokna igen. Antar att immunförsvaret är super-busy.

Började dagen i Ragnhildsgården och som alltid när jag kommer dit händer det grejor. Jag hann ändå det jag skulle och lite till innan jag satte mig i möte med chefen. Vi ska fortsätta prata om två veckor.

(null)
Såg i förbifarten att vi hade två kartonger godis kvar sen LT-klappen och julafton. Dagen till ära hällde jag ut en Twist-påse på bordet i Gröna Rummet och i en skål i lunchrummet. Vi hällde upp i skålar i Hovsjö oxå. Det är tjugondag Knut idag och då ska julen ut, nån julgransplundring har vi inte haft men godis kunde vi bjuda på 🍬 

Eftermiddag i Hovsjö. Härligt som alltid. Vardagsgudtjänst, kyrkkaffe och därefter samtal. Kom från jobbet halv fem 🕟 

Ikväll lagade jag fläskfilé provencale. Sötpotatis hade vi inte men det funkade med morötter och ett par gamla palsternackor tillredda på samma sätt oxå 🥕 Vi hade i fyra vitlöksklyftor i oljan, men nästa gång ska vi ha i ännu mer. 

(null)


Näe! Sov gott 💞





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0