Dan före dan

Under morgonaden plockade jag lite blommor. Jag bemödade mig med att hitta sju olika sorter som vare sig var knopp eller utblommade, fick ihop en rätt fin bukett, tycker jag.

(null)

Satte buketten i blött papper i plastpåse efter konstens alla regler och satte ner den i väskan tillsammans med de överblivna nuggetsen från igår.

(null)

På jobbet letade jag reda på en vas, hann med lite admin och prata med vaktis innan jag körde ner till äldreboendet, men blommor och vas inklämda bakom väskan. Vid boendet mötte jag upp musikern.

(null)

Vi kom tidigt och folk droppade oxå in tidigt. Jag lät buketten gå runt och berättade att jag plockat sju sorter på morgonen. Jag fick förklara för en varför jag plockat just sju sorter och det blev ett roligt samtal. En kvinna frågade om man kunde drömma om sin tillkommande i hennes ålder och det trodde jag. Hon som satt bredvid sa att det hade hon minsann gjort men karln hon drömt om var så ful att det gjorde hon aldrig om. Jösses vad vi skrattade 😂

(null)

Det blev en helt ok sommarandakt med de mest välkända sommarpsalmerna. När vi kom tillbaka till Hovsjö åkte jag till Tveta och hämtade altarblommorna som kommit fel. Efter de "kulinariska" nuggetsen till lunch hade vi vardagsgudstjänst, trevligt fika och samtal.

När jag kom hem hade maken precis oxå gjort det. Vi bestämde oss för att äta middag hemma, så vi packade klart, packade, packade husbilen, åt, diskade, duschade och drog.

Midsommar tillbringar vi på Årsunda camping.

(null)
Jo, vi bor i en vändplan 

(null)
Strandbaden, Storsjön

(null)

(null)

(null)

🥂 Godnatt världen 💦



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0