Rubrik?

Tog en fotosväng på tomten innan jag åkte imorse. Det blommar lite här och där och det känns som det blommat över när jag kommer hem. Det är inte sant, men en känsla.

(null)
Vallmon är en av de mest ståtliga blommor som finns 😍

(null)
Akvilejan har trasslat in sig i kaprifolen 💞

Sorterade papper på fm och sen planeringsmöte med kollegan inför hösten. Vi hann planera så mycket mer än hösten innan vi åt lunch och gick över till lunchmässan. Det var mycket folk i kyrkan då det skulle vara födelsedagsfest efteråt, så jag erbjöd mig att assistera vid nattvardsutdelandet. Det blev fint, men kunde inte låta bli att tänka på hur typisk det var att jag inte hade "skjortan" på. Inte ens en gång i månaden går jag till jobbet utan "kragen", men idag gjorde jag det pga de planerade uppgifterna inte krävde det på nåt sätt och det var varmt 🥵 

(null)
Börjar boa in mig och har helt klart goa grannar 💞 

Sorterade klart och gjorde en skiss till andakt på äldreboende och åkte upp till Hovsjö till det härliga rebell-gänget. Hantverksgruppen avslutades för ett par veckor sen, men gruppen kommer ändå. Våra frivilliga håller fortsatt öppet även när jag inte kan komma på tisdageftermiddagar fram till midsommar. Älskar dessa härliga rebeller! Vi snickrade ihop en andakt där en valde text, två valde varsin psalm och sist bad vi Vår Fader och Välsignelsen. Sen knypplade, broderade, stickade, fikade och språktränade vi. 

(null)
När vi skulle stänga kyrkan och gå hem upptäckte vi att ett av ljusen ännu brann. Inte där vi tände det inför andakten men vid foten. Ännu en "rebell" eller Anden?

Tjugo över fyra ringde jag besöket som inte kommit och som missuppfattat tiden så vi bokade om till imorgon, sen hämtade jag hundar och hann gå ut med dem innan ösregnet.

Tänkte plugga och tänkte sticka på sockorna ikväll men det blev inget av det. Micrade middag och fastnade i fåtöljen. Har nog ff lite återhämtning att ta igen.

Mygginvasion på kvällspromenaden 🦟 men njöt ändå en stund av rododendron som vi räddade när grannen höll på med lite förändringar för några år sen och som är på gång 🍃
  (null)

(null)
Ölandskissen vaktar vid foten av ena rododendron.

Nämen, nu skiter vi det här och säger godnatt! Maken blir kvar på jobbet och jag har njutit för fullt av att bara vara hemma ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0