Torsdag

Det blev inte nån särskilt bra dag igår. Det har varit rätt mycket på sistone, bara roliga saker, men man blir trött ändå. Dags att summera lite, tror jag. Bara göra det jag måste och åtagit mig, inte mer.

Gårdagen började med möte i Hovsjö, satt sen lite i telefonen innan jag åkte ner på stan för lunchmöte med chefen. Mötet blev väl bra, men åkte därifrån väldigt nedslagen då jag inte tycker om att prata om "mina sjukdomar". Det är väl i största välmening, men även om jag har lite värk och annan skit räknar jag mig inte alls som sjuk. Jag orkar och hinner en hel del, tycker jag… eller så är det en flykt, men oavsett är jag inte den som sitter och känner efter. Jag kan ge efter om det blir för mycket och jag vet mina gränser men det är nåt annat. Men jag vill fokusera på mitt jobb och det positiva när jag pratar med chefen! Jag ska ta upp det med hen nästa gång.

(null)
Vi fick nybakade scones till gudstjänstfikat. En besökare hade med sig deg och gräddade i vår ugn. Det doftade ljuvligt under gudstjänsten.

Gudstjänst på em och nybakade scones till kaffet. Efter eftermiddagssamtalet fick jag brått. Jag hade ringt maken och sagt att jag skulle hoppa över skyttet eftersom jag var så trött, och att jag kunde hämta hundarna. När  jag satte mig i bilen insåg jag att jag missat på en timme! Klockan var halv fem 🕟 inte halv sex 🕠 som jag tyckte. Åkte förbi Biltema och köpte skyddsglasögon till skyttet när jag ändå hade fått en hel timme tillgodo, hörselkåpor har vi hemma. Känns skönt att ha eget för sist var alla hörselkåpor utlånade på viltmål. Inte för att de är superviktigt där, men när man skjuter hagel är det nödvändigt.

(null)

Halvsov hela kvällen och la mig tidigt. Min barndomsväninna fölvakar och jag hade gärna velat vara med, men jag orkar inte. Hade telefonen påslagen hela natten dock omutifallatt.

Det ösregnar just nu, men jag ska masa mig upp och göra det som ska göras. Jag tänkte åka en sväng till stallet och titta på det föl som föddes igår, lite för tidigt. Sen tänker jag att det blir plugg resten av dagen. Är ledig och det är ju perfekt pluggväder ☔️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0