Half and half

Har jobbat och varit ledig lite om vartannat. Efter att ha lämnat hundarna var jag upp till Hovsjö en sväng, sen fortsatte jag upp till Storstan och yngsta dottern och vi fixade de återstående tre brallorna medan hon jobbade. Sen åt vi lunch.

(null)

(null)

När hon skulle på möte åkte jag ner till stallet en sväng. Satt och jobbade och fölvakade medan väninnan red en stund. Jag passade på att skriva inledningstalet till på fredag. Det ska inte vara långt, men kort och intressant om St Ragnhild, både kyrkan och helgonet.

(null)

(null)

(null)
Små grisarna, små grisarna 🐷🐷🐗

När de kom tillbaka från ritten åkte jag via McDonalds till jaktskyttebanan. Ikväll var det tjejkväll. Det är väl alltid sådär med förväntningar… jag tänkte att tjejkväll är tjejer som uppmuntrar varandra i frånvaron av machomän, men det märkte jag inte av. Det första en dryg mästerskytt säger till mig när vi står och väntar och får höra att det är tredje gången jag skjuter är att - du går väl till "instruktion" då - och ger mig en sån där upphöjd blick som om hon ångrade att hon bevärdigat mig en fråga. Detsamma när jag skulle betala, då sa jag att jag skjutit tre serier och att de på öppet skytte med instruktion kostar 65kr. Då ville hon ha pengar för ammunitionen oxå men visste inte hur mycket. Det slutade med att hon skickade mig tillbaka till instruktion för prisuppgift. Trist för henne att jag kom tillbaka med listan på alla som skjutit på instruktion och det kostade 55kr. Sååå dryg! Och jag som stått med tindrande ögon och sugit i mig hennes snack om de femtontal tävlingar och deltagit i bara under våren. De kan hon fortsättningsvis ha för sig själv 💥🔫  Men gubbarna som hade hand om instruktionen var pärlor! Jag sköt tre serier varav de två första gick sådär, fyra av tolv, men den sista gick riktigt bra! Nio av tolv! Fyra träffar med två skott ska räcka för godkänt examensprov, så det hade jag klarat idag 😃 Tillslut började även ett par kvinnor prata med mig vilket kändes kul. Jag ger givetvis tjejskyttet fler chanser men med mer rätt ställda förväntningar. Det öppna mansdominerade skyttet har annars varit mycket trevligt. Man blir uppmuntrad av alla och alla pratar med alla, det borde kvinnor ta efter!

(null)

Kom hem vid nio, pratade lite med maken som jag knappt sett sista veckan. Gick sen en sväng med hundarna. Ett möte inställt imorgon så det kan bli en lugn dag med bara två möten och ett samtal. Efter fredag räknar jag med att jobbet går in i ett mer normalt läge och inte så otroligt stressigt som det varit ett tag. Vi får se 👀 

(null)
Hur 17 kom den upp dit?

👖🪡 Godnatt världen 💥🔫



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0