Lång onsdag igen

Var på jobbet 8.00, möte 8.30, andakt och mottagning (9 pers idag!) … sen åkte jag till kollegan tillika gymnasiekamraten i Säby för andra gången. Så roligt att catcha up.

(null)
Indisk buffé 

Åkte till Hovsjö för ett besök, fortsatte administrativt och när arbetsdagen var slut ögnade jag igenom läxan för kvällen. Har inte alls hunnit med inläsningen som jag borde och nu är det bara tre veckor till provet.

(null)

Var ff rätt mätt efter lunchen men jag köpte nuggets för att inte få blodsockerfall på lektionen och det var klokt. Idag repetion på fåglar, vapen och ammunition samt genomgång av eftersök och lagstiftning. Det är en gedigen utbildning! Efter lektion fortsatte läraren prata lite och jag uppskattar verkligen hans engagemang i oss elever. Idag sa han att vi var en trevlig grupp. Alla har vi oxå kommit igång med skyttet och han var imponerad av min 9 av 12 serie i hagel i måndags. Såklart att det var lite av en lyckträff men det är så upplyftande med beröm. Tänker att vi borde alla bli lite bättre på att bekräfta varandra. Jag tänker iallafall ta till mig hur dessa äldre män i jaktskytteklubben berömmer och vägleder oss nybörjare, de är exemplariska i det hänseendet.

Nu är klockan passed bedtime så godnatt världen och sov gott 💤

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0