Värsta långa onsdan

(null)
Det doftar så otroligt gott hemma hos oss just nu 🌸

Gick upp kvart över fem, var på jobbet halv åtta. Möte åtta, andakt halv tio och mottagning tio till tolv. Försökte skriva ut en del papper men som vanligt strul. Tänk så effektiv man skulle kunna vara om tekniken funkade! 

(null)

Köpte en räkmacka på Gåvorna och slängde i mig den på mottagningen för att kunna springa över till kyrkan och lunchavlösa vaktmästaren mellan tolv och ett. 

(null)
Dagens lugnaste stund tillbringades i vaktmästarbåset.

(null)
Livets träd

(null)Bibliska figurer av Eva Spångberg 

Det är både roligt och rogivande att gå runt i kyrkan och titta. Alla detaljer roar mig. Trodde att jag såg en grip, men insåg efter lite googlande att det kanske var nån annan fågelfigur… fast det skulle kunna vara en grip.

(null)
Gripen är ett fabeldjur där framkropp, framben, huvud samt vingar är en örns medan bakkropp, bakben samt svans är ett lejons. Här ser jag bara örnen… 🦅

(null)
… och här ett lejon 🦁 

(null)
Döden med timglas och lie 😱

Efter lunchavbytet gick jag in och tog lite rast inne på Gåvorna, det var lugnt så jag pratade lite med personalen. Efter eftermiddagens besök gick jag upp på rummet och administrerade en stund, sen kom jag på att jag hade hundarnas koppel i bilen. Jag ringde maken som skulle hämta hundarna från dagis och stämde möte med honom i Nykvarn, sen hämtade jag hundarna och mötte upp honom. Fortsatte jobba en stund i bilen när jag kom till jaktskytteklubben innan jag gick in på lektion.

(null)

Hemma strax efter 22.00. Maken har varit ute med hundarna men har fått åka till jobbet, han har jouren. 

🦁 Godnatt världen 🦅



Kommentarer
Postat av: Brita Johansson

Hej
Jag är en mormor från Ekenäs, Finland. Mitt stora intresse är också handarbete.Mitt barnbarn älskar Pippi Långstrump och önskar sig en Pippi-tröja. Jag har googlat och letat på nätet och det är stört omöjligt att hitta ett mönster med Pippi. Jag länkades dock vidare till din blogg….och här hittade jag en underbar tröja med en stor Pippi på magen. Därför skickar jag denna förfrågan, kan man få tag på det mönstret….och var i så fall?
Fin blogg förresten, hälsningar Brita

2022-06-09 @ 07:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0