Midsommarafton

Började dagen med ett dopp i Storsjön. Vattentemperaturen låg på ca 18 grader och man vaknade till på ett härligt sätt 💦

(null)

Pluggat, badat och slappat… 

(null)

(null)

… spanat in midsommarfirare på, ja vad ska vi säga… olika humör? De flesta glada, men mannen vars fru tagit fel nyckel i incheckningsboxen skällde som en bandhund på den stackars hustrun som inte var vatten värd. Dessförinnan var det campingen och receptionen som var idioter som inte gett honom den plats han bokat innan det uppdagades att det var de själva som inte läst att det stod ett annat namn på kuvertet. Jösses‼️Halva campingen engagerades i hans bullrande okväden. Jag tyckte så synd om frun som tillslut gick sin väg medan karln satte sig att dricka öl utanför bilen medan han sökte grannarnas stöd, vilket han inte fick. Så småningom tog han en flaska Absolut och försvann. Förmodligen hade de bekanta nånstans på campingen.

(null)
Att köra som en idiot, backa på fel ställen och bete sig illa väcker sällan sympati 

Vartefter kvällen led blev folk fullare och gladare och flera stannade till och pratade lite, var nyfikna på Ragnar osv. Även den ilskna mannen lugnade ner sig och bytte ett par ord med oss när han gick mellan sin husbil och de förmodade bekanta.

(null)

Till kvällen kom en av döttrarna förbi. De hade sett att vi var här och överraskade oss. Det blev bad med barnbarnen förstås ❤️❤️

Tyvärr ramlade jag i lekens hetta och har lite ont i mitt friska knä. Det är fest överallt på campingen men jag räknar med att sova gott och läka skadan till imorgonbitti.

🍃🌸🍃 Godnatt världen 🍃🌸🍃



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0