Mötet dag 2

Gick upp sex och satt i bilen kvart över sju. Regnet vräkte ner. Varför sitta hemma och häcka när jag kan orientera mig i E-tuna? Hittade en parkering invid Fors kyrka och fick betala en rejäl slant för dagen.

Vi började med en fin morgonmässa i Fors kyrka.

(null)

(null)

(null)

Därefter fortsatte vi med gruppsamtal om boken "Fästpunkten" som Eckerdal skrivit till mötet. Efter lunch på hotell Elite och en kort vila i kollegans härliga hotellsäng gick jag över till Klosters kyrka och en föreläsning om boken av Jan Eckerdal.

(null)

(null)

Efter fika vid fontänen i solen utanför Klosters kyrka…

(null)

… gick jag på en introduktion om Citypilgrim enligt en modell från Tammerfors. Riktigt bra! Promenaden var kort och vi stannade på tre ställen. Vid kyrkans murade vägg och föreställde oss att vi var en tegelsten i väggen, vilken plats valde vi? Sen i parken under kastanjeträden. Var vi grundade i marken eller sträckte vi oss likt kastanjens grenar upp mot himlen? Till sist stannade vi vid Carl Milles staty "Guds hand"…

(null)

… sen smet jag. Klockan var halv fem, maken hade kunnat åka hem så jag åkte till jaktskytteklubben och fjärde lektionen. Repetition på fåglar och olika jaktmetoder stod på schemat.

(null)

Nu har jag varit ute med hundarna och är riktigt trött!

(null)

🍃🌸🍃 Godnatt världen 🍃🌸🍃

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0