Mötet dag 3

Ikväll sitter jag ensam hemma och försöker smälta mötesdagarna. Även imorse åkte jag i god tid, idag som i förrgår höll vi till i Strängnäs. Jag fick parkering direkt, precis nedanför domkyrkan, så jag kilade upp i regnet och tittade på utställningarna.
 
(null)
Strängnäs stift i legobitar av Daniel Brodén

(null)
Klosters kyrka i Eskilstuna och domkyrkan i Strängnäs 

(null)

(null)
Begravningsregalierna som stals 2018 och återfanns året efter

(null)

(null)
Frälsarkransen 

(null)
Glaskonst designat av Ulrik Kvist, tillverkat av Poul Jörgensen, Kastlösa Glashytta på Öland 

(null)

(null)
Blev helt fascinerad av dessa ägg och spermier, och naturligtvis finns det en rolig historia bakom. Scrolla ner lite på sidan så finns den på engelska, "the first sperm"

Själva mötesdagen började med morgonbön och biskop Johans ämbetsberättelse följt av ett föredrag med Jan Eliasson, diplomaten och medlaren.

(null)

Efter smörgås och kaffe/äppelmust avslutade vi det tre dagar långa präst- och diakonmötet med en sändningsmässa där vi förnyade våra vigningslöften. Himla fint avslut!

(null)
Kollegorna i Hovsjö 

(null)
Kollegans bilder 👆👆

(null)

Maken aviserade att han skulle få jobba långt in på kvällen och tänkte sova kvar, så jag skjutsade hem min kollega som bor på vägen och som bjöd på lunch, innan jag hämtade upp hundarna från dagis. 

När jag kom hem var jag riktigt trött, så jag skördade rabarber och kokade kräm för att hålla igång, lagade middag och insåg att det är bara dumt att åka iväg på skytte. Visst skulle jag orka med lite god vilja, men är man så trött så blir det varken hackat eller malet med inlärning och skytteförmåga. Jag ringde återbud och satte mig i fåtöljen. Vet inte vad jag sett på tv då jag slumrat, men jag stängde av efter NCIS, fyllde i nytt diskvatten då det gamla blivit kallt och gick ut med hundarna.

Nu ska det bli så skönt att krypa ner. Ingen väckarklocka imorgon ⏰ och jag ska bara jobba så mycket som jag behöver efter att ha sovit ut.

🍃🌸🍃 Godnatt världen 🍃🌸🍃

(null)
Nu blommar kejsarpionen för fullt 🌸


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0