Skitskytte

Gick det bra i måndags så gick det eländes dåligt idag! Så vad kan jag lära mig av misstagen? I måndags sköt jag tre serier hagel: 4/12, 4/12 och 9/12. Idag 1/12, 0/12 🤮 Samma goa instruktör som i måndags som uppmuntrande berättade om upp- och nergångar samt att fördelen med denna dag var att jag kom med solen 😎 Gulle 😎 Nu dröjer det 2 månader innan nästa försök och då har jag, eller inte, teoriprovet överstökat. Som det känns just nu får jag se teoriprovet som ett genrep, har inte alls hunnit plugga så mycket som jag velat.

(null)

Fick lift av teoriläraren, som jag sprang på utanför klubbhuset och som körde mig ner till instruktion på hagel… och som förmodligen "suttit på händerna" för att inte lägga sig i. Efteråt gav han mig ännu en värdefull muntlig lektion i lerduveskytte, om fötternas och kolvens placering. Sög i mig infon, men vill så gärna ha Berettan jag hade i måndags nästa gång jag skjuter hagel. Känns som vi lirar, den har en längre kolv och pipa.  Aldrig förut har jag känt rekylen, men idag, 2 ggr, kände jag hur geväret studsade på axeln. Nåväl, en god skytt gör inte dessa misstag. Har mycket kvar att lära och jag tänker ha kul längs vägen dit.

(null)
Idag sköt vi vildsvin

Som sagt, fick lift av teoriläraren till viltmål och där gick det bättre. Jag hade 7 biljetter när jag kom, 2 på instruktion hagel och 5 på viltmål. Efter första serien på viltmål när magasinet hakat upp sig, jag sköt blindskott och lyckades skjuta utan att ha osäkrat bössan tänkte jag spara 3 biljetter till i höst… 

(null)

(null)

… men sen gick det rätt så bra så jag pangade på…

(null)

(null)

(null)

… det mesta hamnade i målområde så jag kände mig rätt nöjd ändå. Tänkte tanken att köpa en hagelinstruktion till för att avsluta inför sommaren lite bättre än en nolla, men klockan var 12.40 så jag avstod. 65kr och 20 minuter före stängning - nej.

Tänkte först höra av mig till barndomsväninnan om hon ville ha en stunds sällskap i fölvakan, men om jag ska ha en chans… jag körde hem och pluggade hela em.

Maken grillade, jag fixade tillbehören, nu har jag somnat två ggr till "Morden i Midsomer", snart är dagen slut 😅


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0