22 mars

Årets 81:a dag, Kent och Kenneth har namnsdag. Känner till några stycken med de namnen👨👴 

Vi vaknade i husbilen på makens jobb. Han fick rycka ut till en av småpannorna som inte mår så bra, så jag fick fixa frukost själv i personalrummet innan jag tog hundarna till dagis. Bamse mår inte jättebra av antibiotikan, han spydde igårkväll och så även i bilen imorse, men ikväll fick han behålla middan. Stackars liten!
💔 

Jag tvättade av hans filt på jobbet, sen förberedde jag en andakt till eftermiddagen, gick igenom mailen och ringde en konfident.

(null)

Nästa konfident var sen så jag åt lunch och förberedde fika osv till hantverksgruppen medan jag väntade på hen. Vi blev nio i hantverksgruppen idag, gruppen växer sakta men säkert och sammanhållningen är så fin.

Körde hem med olika tankar i huvudet.  Idag fick maken fixa middan. Jag kommenderade honom till Chopchop för att köpa yakiniku. Jag pallar inte längre en strikt AIP som jag tänkt hålla under fastan. Det har blivit ägg, nån ostbåge och lite choklad under helgen… Yakiniku innehåller förmodligen nån otillåten krydda men jag struntar i det. Ris var oxå gott. Nu övergår jag så sakteliga till paleo och ser hur jag fortsätter efter det. Vinsten är att jag mår så mycket bättre efter dessa månader med AIP och har gått ner lite i vikt. 

(null)
🍃🌺🍃 Godnatt världen 🍃🌺🍃



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0