Sorgmanteln

Idag såg jag årets första sorgmantel. Och inte en utan två!

(null)
De jag såg idag hann fladdra förbi. Detta är fjolårets första den 17 april 🦋 

Dagen blev väldigt stressig med flera konfidentsamtal och önskemål om hjälp. Strax före lunch hade jag tid hos tandläkaren och det blev en smärtsam historia. Bedövningen tog bra, men jag hade två kvinnor mer eller mindre inne i käften när de försökte slipa och putsa på tanden som ska få en krona 👑 Jag trodde att käkleden skulle gå ur led, helt enkelt… men de fick till det och min käkled höll. Eftermiddagen blev som förmiddagen och de fyra uppgifter jag hade på min att-göra-lista blev inte gjorda. Tre av dem hinner jag nog imorgon innan mitt besök.

Vid fyra var hundarna nyrastade och jag åkte till Järna med ett konfident-samtal i luren. I Järna träffade jag min barndomsväninna på den libanesiska restaurangen. Där blev vi kvar i tre härliga timmar ❤️❤️❤️

(null)
Vi delade på fyra små varma rätter: ostrullar, spenat- och nötfärspiroger och grillad halloumi 

(null)
Mjölkchoklad-pannacotta till efterrätt 

En stund före vi åkte hem slog huvudvärken till. Ju närmre hem, ju längre ner i bröstryggen kröp värken. Nu är det en halvtimme sen jag tog en kombo av Ipren och Alvedon och har legat raklång en stund. Så kom jag på det💡 Självklart är det efter den fysiska anspänningen efter tandläkarbesöket 🦷 Jag började tro att det var influensa eller nåt.

🍃🌺🍃 Godnatt 🍃🌺🍃





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0