Luffarslöjd ✂️

Tuff men rolig dag. Först besök och sen ett väldigt intressant möte. Council of european grandmothers har bett att få ha inledningen av sitt möte hos oss i kyrkan och jag har fått uppgiften att sy ihop det från vår sida. Det lät som en jättespännande grupp med ett jättespännande uppdrag! 

Sen bar det av på lunch med en kollega från en annan församling, tillika vän.

(null)

Drog snabbt iväg till Hovsjö och fixade med andakt och fika till Hantverksgruppen. En av deltagarna kom med muffins, en deltagare vill sjunga en särskild psalm och så kom det två nya kvinnor, och av en händelse berättade den ena att hon brukar sjunga Fader Vår på arabiska i sin kyrka. Jag frågade om hon ville sjunga för oss på andakten och det gjorde hon. Det blev spontan verkstadsandakt typ. Ivriga händer hade redan börjat med dagens utlovade happening - Luffarslöjd - så vi återgick till det efter andakten. Jag och en kollega köpte upp lite av Eva Melins lager när hon skulle pensionera sig och flytta och i det ingick luffarslöjd. Hon lovade att komma och visa och det hade vi bokat in till idag. Vi blev ganska många, inklusive tre nya, och roligt hade vi!

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag gjorde en krok och en äggkopp i fyra färger

Efter att ha plockat iordning efter oss åkte jag ner till Ragnhildsgården igen för kvällsmöte med anställda och församlingsrådet. 

Kom hem vid nio och nu ska det bli skönt att få sova.

(null)
Lilla Nova har blivit stor, hela 7 år idag 🍃🌸🍃 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0