Dimmorna lättar

Vi vaknade före åtta av att makens telefon ringde, han fick sticka iväg till jobbet. Oftast tycker jag inte så mycket när det händer, men imorse kändes det inte så kul eftersom dottern är här på besök och hon och maken hade planerat en gemensam avfärd mitt på dagen. Nu fick vi skynda oss eftersom maken fick åka direkt och dottern hade en tid att passa så vi fick raska på lite för att hinna till tåget. Vi hann utan problem, men avslutningen av helgen blev ju inte som tänkt… 💭 

Dimman ligger tung

Över skog och mark ljuder

en märklig tystnad


(null)

Nåväl, "count your blessings". När jag kom hem satte jag mig med broderiet vid Tvn. Fick lite mail och ett telefonsamtal så nu är lokalfrågan sannolikt löst vad gäller föreningen och jag har fått ytterligare support och hjälp till en lösning av de "gruvliga" stavfelen. Plus att jag fick hoppa på haikuutmaningen gratis då nästan halva månaden gått och jag ramlat ur lärarens sändlista.

Lagade fläskpannkaka till middag och åkte iväg på knyppelkursavslutning. Fick en jättefin blomstergrupp med en av mina favoritblommor - cyklamen.

(null)

När jag kom hem igen skyndade jag mig ur kläderna och ner i tunnan. Sååå skönt 💦

Och varje gång jag tänkt ringa pappsen har något kommit ivägen. Får ringa imorgon istället.

(null)
Grattis på Fars Dag



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0